Endelig er behandlingen i gang!!

God kveld kjære lesere!

Enda ett kvelds/natt innlegg fra meg..

I dag startet endelig behandlingen til mitt kjære kreftsyke familiemedlem! Det er en litt rar «lettelse» jeg føler. Egentlig fordi det er selvmotsigende. Bli glad for at noen blir pumpet full med gift?! Men vedkommende selv er også glad for at det endelig skjer noe… Jeg skjønner ikke helt hvor tiden har blitt av? Vedkommende fikk beskjed allerede i april at det var kreft, og i dag skriver vi 18 oktober. Det er på datoen 6 måneder siden jeg fikk  beskjeden om sykdommen…. 6 måneder med mye frustrasjon, venting og spørsmål. Det vil helt sikkert fortsatt være slik at følelsene er som en Berg og dalbane. Og det er helt naturlig vil jeg anta.

Midt oppe i alt dette, går bryllupsplanene fremover. Egentlig ganske surrealistisk å gjøre det samtidig, men det blir avkobling fra alt som er uforståelig og vanskelig.

Det har ikke skjedd noe i bryllups lokalet på en stund. Rett og slett fordi dagene ikke strekker til. Det skjer heldigvis andre ting, som valg av kjole, dekorasjoner og annet snacks!

Det mest latterlige av alt er at jeg har funnet drømmekjolen, til den nette summen av 400kr. Jeg vet hva dere tenker og nei, jeg har ikke glemt en null. Den er heller ikke brukt, helt ny fra butikken i dag!!! Utrolig gøy! Gleder meg til å vise den til dere neste år!!

I mellomtiden vil jeg fortsette å dele små bilder med dere!

Nå kaller Jon blund på meg, da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god natt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *