Et lite hei!

Kjære bloggen.

Nesten en hel måned uten å være innom i det hele tatt.

Problemene med å skrive er her fortsatt, men jeg prøver meg på et lite innlegg!

Mye har skjedd på en måned. 

16. Juni overrasket min kjære mann meg med ny tatovering (som jeg ikke fikk se før den var ferdig, jeg fikk kun velge hvor jeg ville ha den). Så gikk turen videre inn til Oslo. Her bodde vi på Hotel Grims Grenka, på en lofts suite.

Etter en tur i Oslo sine handlegater dro vi på Jewel of India og inntok et fantastisk måltid!

Dagen etter hadde vi ett års bryllupsdag!

Tiden har gått så utrolig fort. Dagen brukte vi med prinsessene mine og så hilste vi på den vakre lille niesen vår som kom 1.juni.

Alt i alt en fantastisk helg!

Uken etter ble brukt til skoleavslutninger og helgen etter stod Idyll festivalen for tur!

Kjempe gøy å ha min «jomfru»festival tur i egen by! For en stemning!!

Søndag 24.06- ville pappaen min blitt 60 år. En trist og rar dag. Lystenning på kirkegården og friske blomster. Det var ikke sånn det skulle være når han rundet 60. Himmelen og solen viste oss en HALO i dag. Jeg vil gjerne tenke det er pappa💙

Prinsessene mine var hjemme fra mandag til tirsdag, så var de to dager på hyttetur på hvert sitt sted.

Torsdag morgen ble jeg operert i munnen. Fire skruer er nå på plass i over-og underkjeven. Der var ingen god opplevelse, selv med mye beroligende innabords. Men nå er det heldigvis gjort! Kostholdet var rimelig snevert de første dagene.

Prinsessene kom hjem på ettermiddagen på torsdag. En natt hjemme og så bar det avsted på sommerferie med pappaen sin.

Helgens 2×60 og 40 årslag gikk unna med smertestillende innabords, mye søvn og is.

Så var det denne uken, med tidlige morgener på jobb og lange kvelder med hvile.

I går var formen såpass bra at jeg og mannen fikk vært på fyllinga med endel søppel. Godt med alt som er gjort!

Så i dag, kom ENDELIG jentene mine hjem igjen🤩🤩 For en magisk følelse! Dagen er perfekt!

Nå ser jeg frem til en helg med mine tre fine, og så gleder jeg meg til 9 dager med hjemmekontor før vi skal reise til Kosovo i bryllup.

 

Øsnker dere en fantastisk fin fredag!

1 thought on “Et lite hei!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *