Finere vær hjemme enn her

Hei bloggen.

Litt mutt i humøret i dag. Det Tropisk monsunregnet preger dagen. I går var det tropisk storm. Hjemme i Norge skinner solen fra skyfri himmel. Føles litt urettferdig, men været er noe vi dessverre ikke får gjort noe med.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg blir litt lei meg, siden vi har gledet oss til denne reisen i over ett år. Så får vi flere dager med regn… Faren var jo der, siden vi reiste i regntiden, men noen flere dager med sol hadde vært helt innafor nå.

Lørdag rettes nesen hjem mot Norge igjen. En lang reise ligger foran oss. Vi får håpe mellomlandingen i Dubai ikke blir så langtekkelig, siden det tross alt er 5 timer vi skal være på flyplassen der.

Jeg ønsker dere alle en fin torsdag!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *