I dag skulle vi reist til Maldivene

Hei bloggen.

Nå skulle vi vært på Gardermoen, og flyet skulle lettet omca 20 minutter.

Men her sitter vi altså, hjemme i stua. Eldste prinsessa har fått vannkopper, og da får vi ikke reise noe sted. Flyet nekter å ta oss med så lenge hun er smittsom. Jeg har full forståelse for akkurat det. Likevel sitter vi her med en klump i magen og skulle ønske at vi nå var på vei til Maldivene.

Heldigvis, takket være Ving- så har de flyttet og booket om reisen for oss. Det eneste vi trengte å gjøre var å sende et bilde av legeerklæringen, så fikset de resten. All honnør til dem! Og ikke minst en STOR takk!

Så ny avreise er ikke langt unna! Det er prinsessene mine veldig glade for. Vi voksne vet jo at vi får reist på et senere tidspunkt, men for barna som har gledet seg et helt år til reisen er det vanskeligere å se for seg at vi får reist senere.

 

I mellomtiden får vi pleie lille prikken her hjemme. Jeg har virkelig aldri sett så mange vannkopper før jeg. De er over alt og da mener jeg over alt!!

Samtidig får vi nyte sommerværet vi har på denne kristihimmelfartsdag.

Endelig er det sol sol sol, og varme…. Det føler jeg at vi har ventet på så altfor lenge. Jeg kjenner nesten D-vitaminlagrene fylles opp! (For å si det sånn har de vært så lave i vinter at store doser D-vitamin på resept har måttet inntas). Men det kan jeg nå legge bak meg og bare se mer sol og sommer i møte.

Snart er vi der!!!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *