Hjemmekontor

Hei bloggen.

Denne uken startet ikke helt som planlagt. Minsten har fått svært hovne mandler og har feber. Da får ho mor sette seg ned foran hjemmekontoret og jobbe på. Ingen har sagt at jeg må det, men når prinsessa sover da kan jeg like gjerne gjør noe fornuftig.

Gårsdagens cup-eventyr resulterte i et stykk solbrent ansikt! Har til og med fått brilleskille! Ikke helt det jeg hadde sett for meg akkurat, men når man ikke har vendt seg helt til at det er sol og varmt enda, kan man ikke forvente annet. Ja, ja… heldigvis er jeg ikke veldig plaget av det, for uten at jeg ser ut som en vaskebjørn.

Nå har vi for alvor startet på nedtellingen til avreise. Snart ligger vi alle fire på en strand på Maldivene. (Da er det høy solfaktor som gjelder). Vi kan nesten ikke vente til vi skal nyte late dager og bare være. Være i nuet og være takknemlig for at vi kan dele den sammen. (Får håpe ungene ser det på samme måte). Så i dette regnværet vi har her i dag, er det bare å drømme om det som snart er virkeligheten vår.

Deler et bilde med dere jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *