Deilige lørdag!

Hei bloggen!

Denne uken har det vært min bursdag! Det ble kaker, gaver og hyggelig besøk!

Mine kjære gav meg disse flotte gavene, og jeg er så takknemlig!

Resten av uken har vært preget av jobb og trening. Så egentlig ikke mange ordene som skulle til for å oppsummere denne uka.

Det var veldig rart å ha bursdag uten pappa. Etter at alle gjestene hadde dratt hjem og ungene var i seng, dro mamma og jeg ned på graven til pappa. Det kom endel tårer når jeg satt på huk foran gravsteinen. Det er så urettferdig, fortsatt uvirkelig og vondt. Jeg skulle så ønske at den stygge sykdommen kreft ikke fantes….  

Det er stadig nye første ganger uten pappa, og tenkt at det i går var hele 7 måneder siden han døde. Det setter virkelig livet i perspektiv, et øyeblikk så er vi her og i det neste har det gått mange måneder siden vi ble borte.

Ta vare på hverdagen og hverandre!

 

Det må være dagens lille visdomsord fra meg!

Ønsker dere en strålende lørdag!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *