God Påske!

Hei bloggen!

Det går lenger og lenger mellom hvert innlegg! Jeg vet ikke helt hvorfor, men sånn har det blitt.

Sist skrev jeg at jeg hadde strikkeprosjekt til ungene. Her er resultatet: 

dukkeskjerf og dukkekjole.

Øvelse gjør mester sier man! Jeg har en lang vei å gå før jeg kan si jeg er flink til å strikke! Men jeg har det gøy mens jeg lærer🤪

Påskeuken har jeg jobbet mandag og tirsdag, med hjemmekontor på onsdag. Prinsessene mine var var hos mommo på mandag og fikk være med mannen min på jobb på tirsdag! Tror de hadde en fantastisk dag, bare se:

Mega skjerm med Barne-TV rullende hele dagen, kaffemaskin som også gav de kakao med et trykk! Matpakker, tegnesaker og ikke minst hele møterommet/pauserommet for seg selv!

Onsdag var de hjemme med meg og fikk sove så lenge de ville. (Kl.08 er visst lenge her i huset)!

Jentene ble hentet av pappaen sin etter jobb for å dra på hytta noen dager.

Jeg og mannen min hadde våre egne planer, den årlige Påske i fjæra, på skjærtorsdag. Nei, vi drar ikke til Strømstad, men på Kjøkøy. Der bor min svigerinne og svoger. De trommer sammen til en heidundrende festlig vandring i nærmiljøet, men oppgaver og utfordringer!

I år var ikke et unntak: 

Langfredag, ble nettopp det, en laaaang fredag. Masse som skulle ordnes til påskeaktivteter på påskeaften, og formen var ikke på topp etter skjærtorsdagens vandring.

Vi merker det er noen som mangler denne påsken, Pappa💙 Selv om han ofte har jobbet de røde dagene, har han alltid vært hjemmom. I år er han ikke på jobb, og han kommer ikke hjem. Det stikker ekstra i hjertet når beat for beat sendes på TV, og der sitter pappa sammen med mamma, smiler og klapper for artistene. Før han døde var de nemlig publikum på innspillingen, og flere ganger gjennom hele sendingen ser vi dem….. Godt å se han, men samtidig vondt…. Savn…..

Selv med en litt tung sky hengende over oss på langfredag kveld kom vi i mål med alle gjøremål og påskeaften kunne bare komme!

Påskeleker, påskeeggjakt, påskeharen, diplomer, medaljer og ikke minst det å være sammen med familien! Oppskrift på den perfekte påskefeiringen for meg!

I dag skal vi være sammen med familien til mannen min og opp på gården der vi giftet oss i fjor sommer.

Jeg ønsker alle en riktig god påske! Ta vare på hverandre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *