Fullstendig smørebom!

Hei og god kveld bloggen!

Lenge siden sist nå.

Statusoppdatering: alle i huset er friske👏🏼  Bare satse på at det holder seg slik.

Gjøremål: Tatt sprøyter alle fire (AB vaksine), bestilt nye pass, overnattinger, jobb, skole, trening, skitur, og trening på ski.

Det tror jeg oppsummerer alle dagene imellom forrige innlegg og i dag.

Kanskje ikke det mest spennende å lese, men her belyses hverdager like mye som spennende.

Jeg tenkte at i dag skulle dra frem skia og ta meg en treningstur (tross alt flere år siden siste økt). Jeg renser skia etter søndagens tur og drar frem lilla/rød smøring. Blir kjørt opp til starten av løypa og legger i vei.

Fælt å go glid jeg har, men festlig med fart tenker jeg. Jeg kommer ned til de preppa løypene og skianlegget. Endelig skal jeg suse rundt her i en 40 minutter! Jeg kommer meg rundt og til den eneste bakken på runden.

Fælt å god glid a gitt… nå glir jeg baklengs også! Armene staker med stavene og jeg lirker meg så vidt opp bakken. Phjuu, endelig oppe. Nå skal det bli deilig med en bakke og litt fart igjen! Det går sakte først, så litt raskere, så går det litt i overkant fort! Hjelpes meg, dette kommer ikke til å gå bra! Å nei, det er folk i bunnen av bakken her…. og meg et litt uelegant uthopping av den preppa løypa, går jeg på ræva så det synger! Skia krysses og jeg skjønte ikke helt hvordan jeg datt. Jeg hiver skia i riktig kjøreretning og legger i vei på nytt.

Godt ute av synet til de andre folka kan jeg kjenne at hofta har fått seg en liten trøkk.

Her tør ikke jeg gå noe mer, så jeg legger i vei nedover i skogen, uten preppa løyper.

Det går litt bedre og ingen flere fall. Mye jobbing med armene gjør at jeg fullfører 30 minutter i løypa.

For å si deg sånn, var det fullstendig smørebom!!! Null feste, bare farlig glatte ski.

Sånn kan det gå, må bare le av meg sjøl. Så flau over å tryne at jeg ikke turte gå der noe mer…

 

Håper jeg fikk dere til å trekke litt på smilebåndene!

En riktig god kveld til dere alle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *