Endelig litt bedring

Hei bloggen!

Her har det vært aktivitet lik null denne uka! Siden søndag har jeg ligget rett ut med feber, vond hals og vondt i kroppen. Dagene har gått i ett, sofaen og senga har vært mitt tilholdssted.

I dag merker jeg endelig endring til det bedre, formen er ikke på topp men så mye bedre enn den var i går. Så nå går det endelig den rette vei.

Detfor er det lite oppdateringer, med mindre dere vil vite mer om noen såpeserier, de har jeg sikkert hatt gående i over 20 timer tilsammen denne uka! Ja, ja. Nå er det lørdag, og snart er det en ny uke med nye muligheter! Så satser på stigende form og bedre humør!

 

Jeg ønsker alle en fin fin lørdag!

(det har vært godt med gode ord på koppen fra prinsessene mine når formen har vært så dårlig).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *