Nå har jeg Ku i meg🤣

Hei mine fineste lesere!

Det er sikkert flere som har lurt på hvordan operasjonen gikk i går. Og det kan jeg fortelle dere at gikk bra!

Jeg fikk lystgass for første gang, og det var helt nydelig! Selvfølgelig ble det satt lokal bedøvelse også. Men dette er første gang jeg ikke har kjent noenting eller hatt behov for påfyll av bedøvelse!! Yey!! Spesielt siden jeg nå har fått ku innsydd i overkjeven, hull sydd igjen og en membran sydd fast på utsiden der. Som dere skjønner er det mye som foregår inni kjeften på meg nå. Jeg håper sluttresultatet blir verdt denne reisen jeg nå har startet på…

Jeg fikk merker på halsen etter lystgass masken, skulle nesten tro jeg holdt den fast og pustet for hardt inn… Hehehe… må le for meg selv her nå. På bilde ser dere den ene av de røde stripene som pyntet halsen min en stund i går..

Smertestillende tas en gang i døgnet, små blå piller av «lykke»! Det er ikke gitt at smertestillende hjelper på meg for å si det sånn..

Ellers har det vært en liten frøken på overnatting her, det har vært kjempe koselig! Minsteprinsessa mi skal sove hos henne nå i natt. Så vi er ei frøken i minus. Eldsteprinsessa mi ble invitert med på kino av en venninne, og nå er hun på tur med mommo. Så her hjemme er det helt stille… Egentlig litt for stille….

ja, ja sånn går nå dagen. Ikke mye annet som er planlagt her i helgen. Håper dere alle har en fin fin lørdag og helg?!

 

1 thought on “Nå har jeg Ku i meg🤣

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *