Tanke kors!

Hei mine flotte lesere!

Jeg er dårlig på å skrive. Beklager.

Jeg sitter nå her på en mandag, akkurat denne mandagen har storesøsteren min bursdag! Hele 35 år er hun i dag. Gratulerer med dagen verdens beste storesøster!

Det er kanskje noe av det mest positive i dag, det og at prinsessene mine er hjemme igjen.

For følelsene i dag er ikke helt der de burde være…. Det er som om en maskin har trukket ut all kraft fra kroppen min. Jeg har sovet og sovet i hele dag. Det kan være fordi jeg ikke sov i natt, selv om jeg var trøtt. Det kan være fordi jeg har ekstremt lavt D-vitamin nivå eller rett og slett fordi jeg er så nedstemt… ikke vet jeg.

I går kveld falt nemlig broen min med tenner ut, den jeg har skrevet om tidligere. Det er ingenting å gjøre noe med, ikke før jeg får operert og satt inn implantater… i mellomtiden kommer jeg til å være minst mulig sosial, lite snakkesalig og ikke minst utrolig flau. Flau over at jeg selv har påført meg dette gjennom sykdom… Uansett hvordan jeg vrir og vender på det, er det min egen feil… så nå sitter jeg her 33 år gammel og uten tenner. Jeg synes egentlig ikke så synd på meg selv, men skammer meg mest!

Der, har jeg brettet ut det jeg helst ikke vil at noen skal vite….. Jeg gjør det for at det kanskje skal være mindre flaut, lettere for mine nærmeste venner og familie å forstå atferden min. Samtidig fordi jeg setter fokus på konsekvenser man får av å ha spiseforstyrrelser. Disse senkonsekvensene, som ikke kom i så utstrekt grad før etter at jeg ble «frisk».

Det er alltid lettere å se hva jeg kunne gjort annerledes i etterkant.

Husk på det alle sammen, tenk på hva en handling kan føre til…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *