Forberedelser

Hei og god kveld kjære lesere!

I kveld er det forberedelser som står på planen. For i dag er nemlig min eldste prinsesse 11 år! Jeg kan nesten ikke skjønne hvor alle disse årene har blitt av?!

Jeg startet dagen på jobb klokken 06:00, like greit å komme i gang etter 3 dager med migrene. Når den endelig slapp i dag måtte jeg benytte meg av den friheten ingen hodepine medfører.

Når jeg startet så tidlig på jobb kunne jeg selvfølgelig slutte tilsvarende tidligere. Så kvart på to pakket jeg vesken min og satt snuten hjemover. Hjemme ventet prinsessene mine, og jeg gledet meg vilt til å gi bursdagsgaver i år!

Dere kan tro at lego fra Guardians of the galaxy falt i smak. (hun liker tross alt kule ting). hehe.. Må le litt av den kommentaren hennes der. Hun fikk squishy (ja, jeg måtte google stavingen der gitt) av lillesøster. Storfornøyd jente!

Jeg fikk vært sammen med bursdagsjenta og minsteprinsessa noen timer før de ble hentet av pappaen sin. For de skulle feire voksenbursdag der i dag.

Etter en runde i byen for å ordne noen ting, et besøk på grava til pappa for å tenne lys, var vi endelig klare for middag og film. (Fikk forslag til film av naboene faktisk). Festlig var den. Nok hvile, brette opp genseren og bake kaker. Glutenfri sjokoladekake, ostekake og muffins. Fort gjort men tunga må holdes rett i munnen.

Denne gangen skal jeg ikke lage noen tegninger på kaker eller lignende, fordi jentebursdagen skal holdes på Isegran og i Anno sine kulisser. Det passer liksom ikke inn med sukkerpasta og disney, når vi skal tilbake til 1700-tallet.

Jeg vet at mine prinsesser gleder seg masse, og jeg har fått nyss om at flere av klassevenninnene også gjør det. Klart det er stas å bli sminket, kledd opp i tidsriktig tøy, være på photoshoot og delta i sverdkamp.

Jeg kommer til å ta bilder som jeg deler med dere!

 

Nå står siste brett med muffins i ovnen, og etter det skal jeg legge beina på bordet og nyte et glass med godt drikke.

 

Avslutningsvis i dag vil jeg faktisk anbefale dere en blogg, jeg har fulgt den i en liten stund nå og blir fasinert av bloggen til denne jenta. Du finner den her.

 

Så med det ønsker jeg dere en strålende fredagskveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *