Snart ringes et nytt år inn

  1. God fredag kjære lesere!

Jeg håper dere alle nyter julen?! Her er det familietid som gjelder. Det føles helt fantastisk å faktisk ha fri disse dagene i romjula. Jeg tror dette er første gang jeg har valgt å ta fri alle dagene (uten at jeg er syk og må ta fri).

Barna har fått ganske frie tøyler, (selvfølgelig har vi grenser) men leggetiden har vi ikke vært spesielt strenge på. Det kan virke som de har likt det temmelig mye!

1.juledag, skulle mannen min og jeg ta oss en tur ut. Faktisk første gang vi ikke har hatt barna de årene vi har vært sammen. Vi endte opp med å besøke kompisen vår i hans tattoo-studio! Her kosa vi oss til halv to på natten, og mannen min fikk tatt sin fuckcancer tatovering.

Takk til flinkeste og snilleste Espen Mørken ved blekkverket!

Det har blitt tid til legobygging i romjulen også. Minsteprinsessa fikk akkurat det hun ønsket seg, nemlig lego friends katamaran. Den har vi hygget oss med og brukt noen timer på. (Stort sett har hun gjort alt selv, men jeg har funnet frem biter og sortert litt for henne). Eldsteprinsessa har ikke vært så opptatt av lego, men når butikkene åpnet 3. Juledag gikk hun til innkjøp av Guardians og the galaxy lego, og minstefrøkna kjøpte seg mer lego friends. Kort oppsummert så har lego vært tingen!

Julen har også vært veldig spesiell i år, siden det er den første uten pappa… Noen av dagene har gått greit, andre dager har vært fryktelig tunge. Tårer har trillet og minner har strømmet på. Vi savner han veldig mye alle sammen, samtidig som vi ikke skjønner at han er borte. Det har vært godt å dra til graven og tenne lys. På en eller annen måte føler jeg en nærhet når jeg er der…

Ta vare på hverandre..

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *