3. Søndag i advent

Hei og god kveld kjære lesere.

3. Søndag i advent, en uke igjen til jul, 4 dager på jobb, 6 måneders bryllupsdag og tettpakket program. Sånn er det helt opp mot jul.

Bilde:Fredrikstad Medieverksted

Dagen begynte med at tre frøkner (mine to og en på overnatting) lekte og hadde det gøy. Så var det bursdag i skogen. Mannen min var så snill og kjørte minstefrøkna og venninna i bursdag. Da benyttet eldsteprinsessa og jeg oss av det fantastiske vinter været. På med løpe tøy og ut på en 5,3 km runde. Det var rett og slett skikkelig koselig å ha henne med på den turen! Heldigvis gav det mersmak og spørsmålet om når vi skulle løpe igjen kom så fort vi var hjemme igjen!

Minstejenta ble også hentet av mannen min, det var bare hjem og skifte før alle skulle ut på nissefest! Vi har et vennepar som er så flinke og initiativrike at de hvert år drar igang kos for  barn og voksne. Selv nissen kom på besøk, stor stas.

Nå har vi endelig landet hjemme og resten av kvelden skal være i vater rett og slett!

Jeg ønsker dere en fin søndagskveld alle sammen!!

1 thought on “3. Søndag i advent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *