Nå igjen!!

Hei kjære lesere!

Enda er hjertesukk… Nå får nok være nok. Mobbing er ikke greit! Om det hadde vært andre sine barn det dreide seg om, hadde jeg sagt og ment akkurat det samme!

Når skal det bli tatt på alvor, når får dårlig oppførsel konsekvenser? Det hjelper ikke å snakke noen til fornuft, hvis det gjentar seg gang på gang likevel!!! Nå må det skje en endring!!

Jeg skjønner jeg er inhabil i bedømmelsen av utseende til mine barn, og det er vel egentlig alle foreldre (heldigvis), men at noen til stadig skal fortelle det ene barnet mitt at hun er så stygg og tjukk, får meg til å se rødt!!!

Dette har pågått altfor lenge nå, og har eskalert veldig i det siste. Som jeg også har skrevet om tidligere.

Nå er det faktisk nok! Nå skal det skje en endring!!!

Vi voksne bidrar selv til at våre barn mobber og jeg oppfordrer dere alle til å snakke med barna deres om mobbing. Husk selv å ikke kommentere andres utseende på negativ måte foran barna, de kopierer oss. Selv om vi voksne kan ha anstrengte forhold til andre voksne rundt oss, er det så viktig at vi veier våre omtaler av andre rundt barna. Det kan faktisk være sånn at det er visse «klasse-venner»,  av ungene vi ikke føler vi er på bølgelengde med, men så er det engang sånn at ingen som kan komme overens med alle.

Vi kan ikke tillate at barna gjennom våre antagelser/ «ikke-på-nett» følelser velger bort den ene eller andre ungen når det er snakk om å bli med hjem etter skolen/ i bursdager og lignende.

Vi skal liksom være gode rollemodeller for barna våre, og det viser vi ikke ved å oppmuntre til utestengelse og mobbing!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *