Blir brått bare en i uka nå!

Hei på dere og god lørdag!

Det ser ut til at jeg kun rekker 1 innlegg i uka nå. Beklager det. Dagene går over i hverandre og før jeg vet ordet av det har en uke gått.

Denne uken har det vært juleseminar med jobben.

Prinsessene mine fikk derfor overnatte hos mommo! Siden jeg skulle trilbringe natten her:

God mat og fine folk. Ble ikke akkurat hæla i taket, men det var tross alt fra onsdag til torsdag. Og jobben stod for tur på torsdags morgen.

 

Så nærmet det seg 1 desember. Prinsessene mine var super spente! Jeg tenkte at siden de hadde valgt seg kalendere fra butikken i år, ville jeg lage kalendere til noen jeg ikke har gitt det til før. Nå skulle mammaen min og søsteren min få hver sin.

Den øverste til mamma og den under til søsteren min!

Den er fylt med gode ord og tanker! Selvfølgelig en liten ekstra sak på julaften. Men det kan jeg ikke avsløre her…

Det var veldig gøy å se og høre reaksjonene deres når de så hva jeg hadde gjort… Det var virkelig verdt den tiden jeg brukte på å lage disse!

Det er så hyggelig å gi bort noe, selv om det ikke kostet noe annet enn tid.

 

1. Desember hadde jeg og mannen min vært kjærester i 5 år. Jeg vant i lotteriet på jobben og vi skulle kose oss med et glass av dette når prinsessene var i seng. Slik ble det altså ikke. Jeg ble fryktelig svimmel når jeg stod og lagde middag, fikk i meg litt mat, så var det bare å legge seg. Jeg hadde et håp om at svimmelheten skulle gi seg, men resultatet var at jeg sov fra kl 19 i går kveld og frem til i dag kl 11. Fortsatt er jeg svimmel, og det hjelper ikke om jeg sitter rolig eller beveger meg. Fant ut at dette var en av de vanligste bivirkningene på den nye medisinen jeg går på! Wohoo, spenstig tid jeg går i møte skjønner jeg…

Vi satser på at det blir bedre og bedre utover, jeg ønsker dere alle en fantastisk fin lørdag, uansett hva den brukes til!!

2 thoughts on “Blir brått bare en i uka nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *