Jeg har trengt noen dager

Hei kjære lesere.

Nå har det gått mange dager siden jeg hadde et innlegg. Jeg har trengt litt tid. Både for å fordøye det med tennene, komme meg etter noen gråtetokter av savn og ikke minst uprovosert vold!!

Ja dere leste riktig! Min eldste datter ble slått hardt med knyttet neve. Av en jevngammel gutt på skolen. Han slo til henne med det han hadde og traff kinnbenet og øret.

Jeg forteller dere dette fordi jeg kan ikke forstå hva som får en unge til å knytte neven og slå en medelev i ansiktet. Det hjelper ikke at han allerede hadde fått noen til å gråte, og min datter løp bort for å trøste venninnen sin. Det var da slaget kom.

Tidligere den dagen hadde jeg vært på skolen sammen med minste jenta mi, for at hun skulle få vaksine. Jeg hadde nesten akkurat kommet på jobb når telefonen min ringte.

Jeg kjente igjen nummeret fra barnas skole, og tenkte kanskje det var minstejenta som hadde fått en reaksjon. Stemmen i andre enden presenterte seg som rektor. Jeg fikk en kald følelse nedover ryggen, og tenkte at hva har eldste prinsessa mi gjort nå?! (Jeg skammer meg over at jeg tenkte tanken).

Så forteller han meg om hva som har skjedd. Jeg blir helt taus, og skjønner ikke helt hva han har sagt. Så får jeg datteren min på telefon. Den såre stemmen, med skjelvende lyd stikker så hardt i brystet at jeg må sette meg ned. Jeg avtalte med rektor at jeg skulle hente henne og få «merkene» registrert hos legen.

Når jeg fikk lagt på kom tårene, sinne, frustrasjon, frykt, alt mulig inneholdt de tårene. Jeg pakker fort sammen og kommer meg avgårde. Jeg må ringe flere i bilen, mannen min, mamma, søsteren min og barnas pappa. Alle reagerer på samme måte: tuller du??

Jeg er heldigvis rolig når jeg kommer på skolen, og er veldig glad for alle samtalene jeg tok i bilen, så kan jeg i det minste være rasjonell i møte med skolen.

Vi var hos legen og ble henvist til sykehuset. Etter å ha blitt henvist hit Og dit mellom avdelinger, kunne ikke legen på øre, nese-hals avdelingen utelukke et mulig brudd i kinnbeinet!!! Jeg skal spare dere for alle tankene som for gjennom hodet mitt da. Men jeg regner med at dere kan forestille dere det?!

 

Så når dere nå har lest dette, skjønner dere sikkert hvorfor jeg har trengt noen dager. Dager til å bearbeide og fordøye, så jeg skal være rolig når jeg delte det med dere!

Eldste datteren min er tapper, og dere skal vite at hun har det etter forholdene bra.

 

Vold er ikke greit uansett hva som skulle «trigge» den frem. Og ikke minst, vold på skolen er IKKE greit…

2 thoughts on “Jeg har trengt noen dager

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *