Siste dag av ferien for denne gang

Hei mine fine lesere!

I dag viser kalenderen 30.07.17. Som betyr for meg og sikkert flere at ferien er over for denne gang. Det er vemodig egentlig, de tre ukene vi venter på hele året, er samtidig de tre raskeste.  Jobben, SFO og snart skole,  er det som ligger foran oss nå. 5 måneder så er det jul. Jeg vil egentlig ikke tenke på jul nå. Vi har fortsatt mange fine sommerdager igjen, forhåpentligvis. Flere varme kvelder hvor vi kan sitte på terrassen og bare nyte.

Denne sommeren har vært magisk for min del. Den startet med vårt eventyrlige bryllup og slutter nå med en familie sammenkomst på hytta på Jeløya.

Årets sommer har vært preget av avslapning og ro. I år passet det meg helt perfekt.

Det har vært tid til å lese i alt 6 bøker, soling, bading og kortspill. Det har vært lite eller rettere sagt ingen trening, ikke noe mas når det kommer til dietter. Jeg har rett og slett latt alt bare være som det er. For meg har denne sommeren vært fantastisk.

Nå skal ermene dras opp og arbeidsviljen skal frem. For så å gå høsten i møte med masse styrke og pågangsmot!

 

Jeg håper hver og en av dere har hatt eller skal ha den ferien dere synes er aller best. Og at minnene fra sommerferien 2017 blir så gode at dere lever på dem helt frem til neste ferie!!!

Jeg ønsker dere en nydelig søndag!!!

 

«Reklame»

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *