4 uker som fru!

God lørdag alle sammen!

I dag er det fire uker siden jeg gav mitt ja til min kjære mann!

Uker og dager går i ett nå synes jeg. Det er ikke noe spesielt prosjekt vi har fore heller. Det var enkelt i månedene opp mot bryllupet. Da var det prosjekt låve som var i fokus.

Jeg vet jeg lovet dere å vise den andre t-skjorten mannen min hadde skaffet seg. Her er den:

Ler litt, men synes han er søt også. Siden han faktisk selv har funnet disse og kjøpt dem.

I går dro prinsessene mine med pappaen sin for en siste ferieuke med han for denne gang. Vi gikk til anskaffelse av et større basseng tidligere i uken, slik at jentene skulle kunne bade og kose seg her hjemme også!

Det rommer 6,5 tonn med vann. Jeg tror det er stort nok!

Prinsessene mine og tantebarnprinsessene brukte det flittig hele torsdagen. Selv om vannet var kaldt, var de uti vannet med både flytende delfiner og annet morro. Kostnaden på bassenget var ikke den største, og det blir virkelig verdt hver eneste krone når man ser hvor mye barna koser seg med det!

Når jentene var hentet i går tok det ikke mange minuttene før jeg og mannen fløt rundt på hver vår madrass uti bassenget. Vi har kjøpt en flytende spabar også, så godt drikke kunne vi nyte mens vi lå der.

Så tok vi turen på brygga med the neighbours. Der koste vi oss videre med god mat, god drikke og hysterisk morsomme samtaler… vannplaning og sår🙈 Det er veldig internt det der. Beklager det!

Nå skal kroppen soles og livet tas helt med ro!

Ønsker dere en fantastisk fin lørdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *