Midt i uken!

Hei kjære lesere!

Tiden går litt fra meg nå om dagen! Nå er det onsdag alt, og jeg har ikke skrevet et eneste innlegg denne uken!

Barna, familie og jobb er det som har stått mest i fokus disse dagene. Jeg skal prøve å være litt flinkere i dagene som kommer.

På jobb i dag fikk vi servert supergod creme brulee (tror det skrives sånn). En kollega hadde nemlig bursdag og da disket hun like godt opp med det til oss alle sammen❤️

Hun kan gjerne ha bursdag litt oftere altså, det er helt greit for meg.. Hehe…

Vel hjemme med prinsessene mine, så kommer et bud på døra med en pakke. Hmm.. «han sier navnet» til mannen min. Og overleverer pakken. Min kjære åpenr den og sier at han har ventet den pakken i dag.

Etter en dusj kommer han ut og har på seg denne:

Jeg dåner litt, men samtidig synes jeg han er utrolig søt😍 Han har kjøpt seg en til med et annet budskap på, det får dere vente med å se inntil han bruker den.

Nå som minsteprinsessa er i seng er det bare eldsteprinsessa med en venninne som fortsatt er ute. Jeg hører samtaler om kviser og godteri, småfnising og litt hvisking. For en sjarmerende alder! Venninnen skal være her i natt, slik at de to kan være sammen i morgen når vi er på jobb. Minsteprinsessa har vært på SFO i tre dager og blir derfor skjemt litt bort av mommo. Hun skal få være der når jeg og mannen min er på jobb.

Da satser vi på fornøyde unger i morgen!!

 

Snart skal sofaen inntas litt før det er natta her!

Ønsker dere alle en god kveld og natt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *