Søndagskos!

God kveld!

En dag med familie aktiviteter er forbi. Morgenstund med frokosten foran TVen var absolutt en super start på dagen. Det var jeg og minsteprinsessa som var våkne først, og deretter kom eldsteprinsessa gående ned. Samboeren fikk sove lenger i dag, og det satte han pris på tror jeg.

Vi ble enige om å utforske en attraksjon som er i byen nå.

Litt skuffende lite var det, men jentene synes det var spennende, og da er det nok for meg! Vi valgte å dra videre derfra og på kino. Dit kom også en av mine venninner med sine to barn. Vi satt på samme rad, og var så heldige å bli bedt med på middag hjem til venninnen min!

En koselig ettermiddag, god mat og hyggelig samtale på terrassen i solen var absolutt en knall avslutning på denne helgen.

Nå nytes kvelden videre sammen med min kjære samboer. Litt lettere slafing på sofaen før det er sengetid!

 

Jeg håper dere alle har hatt en kjempe fin helg!

Så satser vi på at uken som ligger foran oss kommer til å bli bra!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *