Helgen oppsummert!

Hei og god mandag mine lesere!

For en helg dette har vært. Den begynte rolig med forrige innlegg, beina høyt på en fredag.

Lørdag stod vi opp sånn passe tidlig. Ungene ble ordnet så dro vi avgårde til Gressvik Torg og vårmarked. Her drillet prinsessene sammen med drillen og korpset. En liten forsmak til 17 mai, små barn gikk i dukkevogntog bak, og korpset foran. Selv om solen skinte, blåste det fælt, og det var mange unger som frøs.

Når de var ferdig, ble de plassert i bilen. Vi var en snarlig tur hjemom og fikk i oss litt mat. Så ble ungene levert hos hver sin barnevakt for natten.

Så var vi på vei til Oslo og we love the 90`s.

Jeg ble sluppet av like ved Karl Johan, det for at samboeren skulle parkere og jeg sjekke inn på hotellet.

Comfort hotell Karl Johan var navnet. Jeg slet litt med å se akkurat hvor jeg skulle gå inn, men fant det etterhvert.

En utrolig koselig bakgård, med bar og bistro. En hipp resepsjon med neonskilt og en hyggelig resepsjonist møtte meg. Når jeg har gitt han bookingnummeret, sier den hyggelige mannen, vi har oppgradert rommet deres i dag`. Uten å tenke over hva det innebar, sa jeg tusen takk og tok imot romkortene. Opp i tredje etasje, og følge skiltet som pekte i den nummerretningen jeg skulle. Rom 346. Jeg fant det, litt gjemt, inne i en helt egen gang. Jeg åpner døren og setter nøkkelkortet på plass, da er det dette synet som møter meg.

(bilde er fra dagen vi dro hjem, så sengen er ikke redd opp slik som den var)

Et magisk rom i mine øyne i det minste. Rommet var utstyrt med eget innspillingsstudio, stort bad og en seng jeg kunne ligge som en stjerne i, uten å treffe på kroppen til samboeren. Så med andre ord, den var enorm 🙂

 

Nok om rommet. Vi var en tur i bilen igjen etter at rommet var inspisert. Samboeren glemte jakken sin i bilen, så vi gikk ut i det fine været for å hente den. Ikke langt unna der bilen stod parkert møtte vi på Chirag fra Karpe Diem. Han sa hei, høffelig mann det der. Jeg ble litt paff, men vi viste jo at de skulle holde konsert i Oslo denne dagen. Vi gikk videre og synes det var festelig å ha sett han.

Jakken ble hentet og vi gikk tilbake til hotellet. Midt i den koselige lille bakgården ved hotellet vårt, støter vi igjen på Chirag. Da utbryter samboeren min på ekte Fredrikstad-vis «Hællæ». (Dævva litt der ja). Han var like høffelig igjen og sa hei.  Hva var oddsen for at han var nettopp på vårt hotell. Samboeren min gav meg en utfordring, om å be han om en selfie. Jeg gjorde ikke det, selv om det var fristende. Jeg tenkte at han skulle få være i fred sammen med kompisene sine og nyte drikken sin.

 

 

Så var det vorspiel på rom 346. Vi var 4 par som koste oss med godt drikke og litt snacks. Så bar det av sted til shuffle-bussene ut til Telenor Arena.

Her var det over 4 timer med kram-goda 90 talls låter, noen ikke fullt så bra og selvfølgelig masse godt drikke.

 

Det skal sies at å stå/danse/hoppe i alle de timene virkelig viser meg at jeg ikke er 18 år lenger. For etter at showet var ferdig, var også samboer og jeg helt ferdig. Da var det bare å komme seg innom nærmeste burgersjappe (som for oss var burger-king), og gå opp på det fine hotellrommet vårt!

Der inntok vi den store sengen, og spiste burger mens vi så på tv. Vi var skikkelig gærne og til og med hoppet over tannpussen. (de ble skrubbet for «hår» dagen der på, for å si det sånn).

Formen var helt topp når vi stod opp på søndag, og vi fikk i oss en utrolig god hotellfrokost.

Så var det hjem igjen for å hente prinsessene mine!

 

Dette var en fantastisk morsom helg, som skal gjentas neste år. Så får vi se om vi er like heldige med hotellrom da!

 

Jeg kommer tilbake med et nytt innlegg i morgen! Jeg ønsker dere en kjempe fin kveld videre!

 

«reklame»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *