Skrivesperre??

Hei og god kveld kjære lesere.

Jeg har ikke skrevet noe innlegg siden bursdagen min jeg. Har jeg hatt en aldri så liten skrivesperre?! Mulig det, for jeg føler at hodet har vært litt «all over the place».

Når jeg nå sitter her og skriver, skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke har skrevet noe de to siste dagene. Egentlig er ikke det noe å nevne nå, siden jeg faktisk skriver.

 

Over til noe annet.

Jeg har fått en forespørsel fra en venninne om å lage en barbie kake til datteren hennes sin bursdag. Jeg med min ikke eksisterende selvtillit, ropte ikke akkurat jaaaaa, på den forespørselen. Mest sannsynlig hadde hun ikke spurt hvis hun ikke trodde jeg kunne få til et eller annet.

Jeg har laget en slik kake en gang for 4 år siden, jeg kan ikke skryte av at jeg selv synes den ble fin. Men min datter som den gang var 6 år elsket kaken sin.

Jeg kan vise dere litt step by step. (Egentlig bare step 1. sidene kakene står til avkjøling nå).

Barbien har jeg lånt av minsteprinsessa, hun er svøpt i plastfolie, før hun er smurt inn med smørkrem og kakestrøssel.

Hun står for anledningen i et glass for at kremen skal stivne. Håret er omhyggelig plassert i en høy hestehale for at hun ikke å få klin i håret.

Neste steg blir å sette de to kakedelene sammen, før barbien plasseres i midten. Så skal «kjolen» på plass.

Jeg kommer til å vise dere det ferdige resultatet i morgen tenker jeg. Kaken blir nok ikke ferdig før seint i kveld/natt. Men all jobben er verdt det hvis den lille 5 åringen blir fornøyd.

 

I helgen har vi faktisk myyye på planen. Vi må bare lade opp til at vi heller ikke denne helgen kommer til å være uthvilt når mandagen kommer. Sånn er det innimellom.

Nå skal kakene fikses litt, så jeg får avslutte dette innlegget!

 

Ønsker alle en god natt, husk at i morgen er det FREDAG!!!!

«reklame»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *