Påsken så langt- oppsummert

Hei og God Påske kjære lesere.

Nå er vi hjemme fra Stavanger/Sandnes. Flyet vårt gikk klokken åtte i dag tidlig. Så vi var oppe klokken seks. Litt vel slitsomt etter spillkveld til over midnatt, men vi hadde det så utrolig gøy.

Jeg tenkte å oppsummere helgen med litt bilder for dere.

Som dere kanskje husker, var første innlegg skjærtorsdag, og med bilde fra Friday´s på Gardermoen.

Etter kveldsmaten hjemme hos venneparet, ble det en tur på kino. Der vi så på Fast & the Furious 8. Så var faktisk torsdagen over.

 

Langfredag med bilder fra Preikestolen.

Og her kommer noen bilder som ikke kom med i fredagens blogginnlegg.

Som dere ser, er det en grunn til at de siste bildene der ikke kom med.. Jeg ser ikke engang mot kameraet på det første bildet og hva jeg driver på på bilde to har jeg ikke peilig på …. hehehe.

Denne dagen spiste vi nydelig mat, mekket av venninnen min (og litt meg). Vi så på film og fikk servert Tyrkisk Te etter maten! Så sinnsykt godt det var.

Så var det filmtitting og brettspill. Snop ble det også spist… For en vanvittig innholdsrik dag! Og må virkelig si at vi kunne ikke tenke oss en slik tur uten venneparet vårt!!! Utrolig fine mennesker…

Ja, så var det selve Påskeaften. Da lot vi venninna mi sove en stund, mens hennes kjære var på trening med laget han spiller for.

Når han kom hjem dro vi alle en tur til et gigantisk kjøpesenter som heter Kvadraten (tror jeg i det minste at det het). Stort var det og jeg hadde lett gått meg vill alene…

Det skal sies at forloveden til venninna mi er fotballspiller i eliteserien, og det fikk vi merke på kjøpesenteret.

Det var ingen som gikk direkte bort til han, men det stod to stykker foran oss i en rulletrapp. At de snudde seg sikkert 10 ganger på den korte ferden fra en etasje til den neste. Så visket de seg immellom og snudde seg mot oss igjen. Ikke nok med det, når de gikk i motsatt retning fra oss, ser jeg at de fortsetter og snu seg og se etter han. Så ser jeg at de bråsnur og går i samme retning som vi gjør. Festlig at folk reagerer på den måten rundt kjente personer. Nok om det…..

Jeg var mer sminket på shoppingtur enn jeg pleier å være på fest. Men litt vågal må man være innimellom….

Så var det hjem når senteret stengte (kl 16, siden det er påske).

Der koste vi oss med ost og kjeks, samtidig som vi så på en film.

Noen timer senere, med nytt antrekk , og enda mer sminke. Strammere hår og duck-lips selfie, dro vi på en Trykisk resturant i Stavanger for å spise middag.

 

Kjære tid for en sinnsykt koselig resturant og med super god mat.

Jeg fikk gleden av å spise dette måltidet, med grillkylling. METT, er det rette ordet etter inntaket.

 

Alle fire var vel like stappmette og glade når vi dro fra den resturanten. Irriterende nok har jeg glemt hva den heter… hmmm får spørre venninna mi på jobben på tirsdag.

Så var det flere runder med Ludo og deretter boms og president, før jeg hoppet i dusjen ved midnatt. Det ble ikke mye søvn denne natten. Redd for å forsove seg til flyet vi skulle ta klokken åtte i dag tidlig.

 

Så helgen i Stavanger/Sandnes kan oppsummeres med ett ord FANTASTISK!!!!

 

Ha en fin fin 1. Påskedag videre alle sammen1!

 

«reklame»

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *