En kveld uten planer!

Hey og hopp kjære lesere!

Nok en nydelig energirik dag går mot slutten!

For samboeren min og meg har den stort sett inneholdt jobb. Det ble nesten tolv timer på meg og hele tolv timer på samboeren.

Vi har landet i hver vår stol og nyter kvelden sammen . Siden prinsessene har reist til pappaen sin igjen, og bryllupslokalet har fri fra oss frem til søndag, er det til en forandring utrolig deilig bare å sitte i sin egen stue.

Så her sitter jeg, med en halv omelett i magen og dataen på fanget. Med andre ord, perfekt! (Så godt som i det minste).

Samboeren sitter med den andre dataen, så vi er ikke spesielt snakkesalige. Det er egentlig litt behagelig å kunne være stille sammen også, uten at det blir pinelig. Ingen av oss føler et press for å holde en samtale gående. Jeg tror man er seg selv helt på ekte når man tåler stillhet. Jeg føler meg i det minste trygg og ekte her hjemme. Ikke at jeg ikke er ekte eller meg selv ute blant andre, men jeg påtar meg andre roller utfra forventinger. Jeg tror de fleste mennesker er sånn. Jeg har en rolle på jobben, ulike roller innenfor de ulike venninnegjengene, en rolle som mamma og sikkert mange andre type roller iløpet av en dag eller livet generelt. Nok om roller.

 

Jeg vil egentlig bare ønske dere alle en god natt! Så håper jeg innlegget ikke var altfor kjedelig i kveld.

 

 

«Reklame»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *